Make-up

TEAM

Thierry Ceuppens (zaakvoerder)

Hallo, ik heb mij door de jaren heen gespecialiseerd in snit technieken die ik graag deel met mijn team leden. Voor mij staat steeds de klant en de kwaliteit van het kapsalon centraal.

Kim Van Goethem (verantwoordelijke / kapster)

Hey. Ik ben Kim, sinds 2017 werkzaam bij La snit en een echte allrounder, hou van afwisseling en geniet van mijn werk! Mijn doel binnen La Snit is om alles in goede banen te leiden en iedereen met een goed gevoel naar buiten te laten gaan.

Kyara Konings (kapster)

Hallo iedereen! Ze noemen mij het zonnetje in huis, altijd in voor een praatje. Mijn specialiteit is haarverlenging/verdikking met keratine extensions of secret wefts techniek . Verder heb ik mij gespecialiseerd in alle kleur en balayage technieken. Het motiveert mij om mensen te zien stralen met hun nieuwe look!!!

Charis De Meester (kapster)

Hey! Ik ben Charis. In 2012 ben ik in de kapperswereld gerold, vanaf dat moment had ik de feeling te pakken. De drive waarin ik terecht kom tijdens een drukke dag, daar word ik oprecht gelukkig van. Mijn doel is om mensen met een topgevoel naar buiten te laten gaan. Net zoals mijn collega Kim ben ik een echte allrounder maar ben vooral gespecialiseerd in alle balayage technieken zoals ombre, ombre balayages, free-hand technieken, etc… Ik verdiep me ook steeds in de nieuwste trends voor mannen.