Make-up

"Award winning formulas with outstanding performance and killer fragrances." 

Bij R+Co is ieder product een ervaring. Zowel het parfum als de verpakking zijn ontworpen om die ervaring bij te staan en een gevoel, plaats, stijl of gedrag op te wekken. Eén blik werpen op het product is genoeg om te weten waarvoor het dient. De subtiele en gesofisticeerde geur is even uniek als de oprichters van het merk.

Alle R+Co producten zijn gericht op het verzorgen van het haar en houden altijd rekening met de gezondheid van zowel het haar als de hoofdhuid. Ze zijn kleurveilig en bevatten UV-bescherming. Onze unieke ingrediënten zorgen ervoor dat ieder product een toegevoegde waarde is voor het haar. Alle producten zijn vegan, cruelty-free en glutenvrij. Tevens bevatten de producten geen parabenen, sulfaten (SLS of SLES), minerale oliën of petrolium.

ZenzTherapy Alternative Color

ZenzTherapy Alternative Color is een uiting van een bewuste keuze in haarkleuringen. Toch blijven de creatieve mogelijkheden oneindig en is de dek kracht dezelfde als bij conventionele haarkleuringen. Dit permanent haarkleursysteem komt meer dan tegemoet aan de wensen van de meeste mensen en is gebaseerd op de filosofie dat de elementen die we uit de haarkleuring hebben gehaald even belangrijk zijn als de elementen die er wel in zitten. Het kleursysteem bevat organische groenten en is vrij van ammoniak, PPD, resorcinol, parabenen en MI/MCIT. De kleuringen zijn ook niet getest op dieren.
     

Eigen creaties